2 Ocak 2011 Pazar

Eski Yaptıklarımdan Bir Derleme

Son zamanlarda Ada hanım pek fırsat vermiyor oyuncak örmeme. O yüzden eski yaptıklarımın bir iki fotoğrafını koymak istedim bloğa. Gerçi bir damat yaptım ama hastalık vs derken fotoğrafını çekemedim bir türlü. Başarırsam fotoğraf çekmeyi, onu da paylaşırım.

Ada hanım hasta oldu. Faranjit! Ateşi yükseldi. Ancak fitille kendine gelebildi kuzum. Fitilden sonra gülmeye başladı yüzü. Nasıl da soluverdi hemen. O yaramaz çocuk gitti. Sürekli yatan, gülmeyi bile unutmuş bir bebek geldi sanki. Ben razıyım onun huysuzluğuna. Yeter ki böyle sessiz, solgun olmasın. Ada'nın hastalığı yetmezmiş gibi bir de eşim ve ben de aynı gün hastalandık. Evde 3 hasta, herkes bir yerde yatıyor işte. Kısa zamanda toparlanırız umarım. Yani yeni yıl bize pek de iyi gelmedi.

Az evel derin olduğunu umduğum bir uykuya daldı Adacık! Ben de fırsat bu forsat diyerek aldım elime bilgisayarımı. Bir iki karalayım dedim.

Fazla çene yapmadan, işte harika ötesi (!) oyuncaklarım...
Ben10'i örerken neler çektim. Tabi ilk deneyimlerim olduğu için teknik bilgi yok denecek kadar az. Sayıları da uydurmasyon. Az çekmedi bu oyuncak da benden. Şunun bet suratına bakın. Bu kadar mı çirkin ifadeli olur bir oyuncak yahuu! :) Bitirmesi o kadar zor oldu ki! T-shirtini de elde diktim. Nako Pırlanta ile ördüm pek sevgili arkadaşımızı. Saati de kolundan çıkartılabiliyor. Çok fonksiyonlu oldu :) Çakı gibi!





Yeğenim için yaptığım Pucca :) Pek sever kendisini. Yalnız kalem kullanmadaki acemiliğim hemen kendini belli ediyor. Bir acayip oldu yanaklar :D Olsun! Sonrakileri düzelttim ama.
Nako Bonbon, Sempati 4 Mevsim ve ihraç fazlası bir iplikle ördüm. Çalışması zevkli oyuncaklardan biriydi.



Bu da Ada hanımın Eeyore eşeği. Pek sevimli bir eşek bu :) Nako Pırlanta ve Saten ile ördüm. Renklerin canlılığı da oyuncağı ayrı bir sevimli gösterdi.


Balerin hipopotamımız! İnternette görmüştüm resmini. Bunu da Eeyore gibi sayılarını ata ata yaptım :) Ne yazık ki yazmamışım bir kenara. Bir daha yapayım desem, elimde sayı yok. Hadi bakalım, yine esinlenerek yapıcaz :)

Bu da diğer yeğenime yaptığım anahtarlık. Oyuncakların çoğu sevdiklerime hediye olarak yapıldığı, doğaçlama olduğu ve sayıları da bir bloknota kaydedilmediği için tek olarak kaldı efenim. Ben de bir daha yapamadım. Sadece fotoğraflara bakmakla kandırıyorum kendimi ve köreltmeye çalışıyorum nefsimi...

Haydi! Ada uyanmadan ben de yatıp biraz dinleneyim. İyi geceler!!!

3 yorum:

Ebru Akkaş dedi ki...

bunların hepsini gördüğüm için her biri ayrı bir güzel ablacım :)) ellerine emeğine yüreğine sağlık :))

Özge Filiz Karabulut dedi ki...

Teşekkür ederim Ebuşşşşum :)

Adsız dedi ki...

ben damla
çok güzel yapmışınız