9 Şubat 2011 Çarşamba

Strawbeary

Uzun zamandır yapmak isteyip de bir türlü yapılışını bulamadığım bu çirkin şeyin sayıları bir anda, iki koldan birden elime geçiverdi. Bazı şeylerin sırası vardır, zaman gerekir ya hani. Bekledim, bekledim de birden geliverdi. Ben de elimdeki işi bitirir bitirmez dört gözle beklediğim oyuncak şablonuma balıklama dalıverdim. Örmesi zevkliydi. Ada ile örme hızım bir kaplumbağanınkinden bile yavaşken yine de yılmadım. Ağır aksak da olsa azimle bitirdim ayıcığı. 
O ne saçtır!!! Kirpik iple bir daha mı? Aman deyim cancağazlarım. Siz siz olun da kirpik ipi tığ ile örmeyin. Benim püsürlüğümden midir, Ada'nın fırsat vermemesinden midir, yoksa cidden bu ip ile tığ işi zor mudur bilemedim ama saçları beni çatlattı adeta. Hele ki gelinin saçlarını örerken yaşadığım kabusu henüz atlatmışken bu ip hiç de hoşuma gitmedi doğrusu. :)
Bir de kirpik ipim saçın son birkaç sırası kaldığında bitmesin mi! Bu ipleri gramajla sattıkları için az almıştım. Yeter dediğim miktar yetmedi malesef! O nedenle de biraz bekledi oyuncak. 
Neyse ki sonuç güzel. İstediğim gibi oldu. Sizlerle de paylaşmayı bir borç bilirim efenim :)
Esen kalın!!!



5 Şubat 2011 Cumartesi

Kalem Adam Yapılışı

Forumda bir arkadaşımın ricası üzerine çevirmeye çalıştığım Kalem Adam tarifini blogda da paylaşmalıyım değil mi???
 Kolay gelsin!